About

“Ik ben gefascineerd en verwonderd door het gedrag van de mensen om mij heen. Waarom doen we wat we doen? Door middel van theater wil ik mensen uitnodigen om eens stil te staan bij zichzelf en de wereld om hen heen. Door de tijd – en afstand-  te nemen om eens écht te kijken en je te verwonderen, ontstaan nieuwe inzichten die je verder brengen.  Dit kan in een training zijn, in een les of bij een voorstelling.”

Bartelijn Ouweltjes (1978) werkt sinds 2006 als trainingsacteur, trainer en theaterdocent.  In haar studie HEAO Communicatie leerde ze verhalen van organisaties en merken te vertellen. In haar vervolgstudie aan de Academie voor Drama in Eindhoven, leerde ze om persoonlijke verhalen van mensen te vertellen.

Na ervaring op te hebben gedaan in verschillende marketing- en communicatie functies in het bedrijfsleven, maakte ze de overstap naar het geven van theaterlessen, het maken van voorstellingen en het geven van trainingen.  Ze volgde een yogadocenten-opleiding en werkt in haar trainingen veel met lichaamsbewustzijn en mindfulness.

Bartelijn woont in Amersfoort, stelt graag vragen, verzamelde Duracell trommelkonijnen, houdt van klein nieuws en goede koffie.